Welke zorg kan ik van het DVN-expertisecentrum verwachten?

Welke zorg kan ik van het DVN-expertisecentrum verwachten?

In het DVN-expertisecentrum werken artsen, verpleegkundig specialisten, onderzoekers en onderzoeksverpleegkundigen aan een optimale diagnostiek, zorg en behandeling voor mensen met DVN. U wordt naar het DVN-expertisecentrum verwezen door de neuroloog van het ziekenhuis in uw eigen omgeving om de diagnose DVN te bevestigen, vragen over erfelijkheid te beantwoorden of deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek. Het expertisecentrum voert de behandeling van DVN niet zelf uit, maar geeft naar aanleiding van uw bezoek adviezen over de behandeling aan uw eigen neuroloog en huisarts.

  • Het kan gebeuren dat uw eigen arts u op basis van de adviezen van het expertisecentrum voor de behandeling doorverwijst naar een pijnteam of een revalidatiecentrum.
  • Uw eigen neuroloog of huisarts blijft de coördinator van de zorg die u nodig heeft. Bij vragen kan hij of zij altijd contact opnemen met het expertisecentrum.

Bent u patiënt of mantelzorger en heeft u een vraag?

Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Stel deze dan aan de specialisten van ons expertiseteam via het contactformulier. Wij helpen u graag.
Stel een vraag
Weet u wat u moet doen bij een ziekenhuisopname? Informatie over een ziekenhuisopname