Waarvoor kan iemand met DVN contact opnemen met het DVN-expertisecentrum?

Waarvoor kan iemand met DVN contact opnemen met het DVN-expertisecentrum?

Wanneer er twijfel over de diagnose bestaat, kunt u via uw neuroloog een verwijzing naar het DVN-expertisecentrum vragen om de diagnose te laten bevestigen. Datzelfde geldt als uw eigen ziekenhuis niet over de middelen beschikt om de diagnose te kunnen stellen, Naar aanleiding van uw bezoek geven we adviezen over de behandeling van dunnevezelneuropathie.

Is bij u DVN bevestigd en heeft u een vraag over het ziektebeeld, het stellen van de diagnose of de behandelmogelijkheden en staat uw antwoord niet tussen de antwoorden op veelgestelde vragen op deze site? Dan kunt u gebruikmaken via het formulier op deze site.

Bij vragen over erfelijkheidsonderzoek of de mogelijkheid tot deelname aan wetenschappelijk onderzoek adviseren wij dat u via uw neuroloog meer informatie bij ons opvraagt. Voor overige vragen, bijvoorbeeld over contact met andere patiënten met DVN of vragen of vergoedingen, wet- en regelgeving, kunt u terecht bij Spierziekten Nederland, de organisatie voor mensen met een spierziekte.

Bent u patiënt of mantelzorger en heeft u een vraag?

Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Stel deze dan aan de specialisten van ons expertiseteam via het contactformulier. Wij helpen u graag.
Stel een vraag
Weet u wat u moet doen bij een ziekenhuisopname? Informatie over een ziekenhuisopname